Professionele loodgieters voor Almere en omgeving.

Loodgieter Purmerend
Rioolservice Almere

Alle CV installaties

De cv-instalatie is een belangrijk onderdeel in de woning of bedrijfspand. Een goede cv-installatie geeft u niet alleen een aangenaam woon- / werkklimaat maar kan u ook veel geld besparen. Wij kunnen elk gerenommeerd merk leveren en installeren. Van de merken Nefit, Atag, Remeha en Agpo hebben wij bovendien de meeste artikelen op voorraad, zodat wij storingen meestal direct kunnen verhelpen. De keuze is vaak persoonsgebonden en hangt af van verschillende factoren. Zo zijn er de zogenaamde combi-ketels welke zorgen voor warm tapwater en de centrale verwarming in VR (verbeterd rendement) en HR (hoog rendement) uitvoering.

remeha CV ketel

Solo CV ketels

Ook zijn er de solo ketels welke alleen zorgen voor de verwarming van de ruimte’s. Deze kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden met een (zonne) boiler welke zorgt voor warm tapwater. Ook in radiatoren zijn zeer veel verschillende typen en modellen te verkrijgen zoals bijvoorbeeld:

  • Paneelradiatoren
  • Meerkolommers
  • Designradiatoren

Voor een deskundig advies over de keuze voor een cv-ketel, radiatoren, vloerverwarming enzovoort bent u bij ons aan het goede adres.