Loodgieter Diemen

Top loodgieters in Diemen

Heeft u een verstopte afvoer die u door een vakman wil laten repareren? Bel dan met ABC Loodgieters. Wij zijn dé loodgieter in Diemen die uw afvoer weer professioneel kan ontstoppen en we doen dat zo snel mogelijk. Maak ook kennis met onze andere diensten zoals het aanleggen van waterleidingen, afvoeren, verwarming en dakgoten. Wij zijn een allround loodgieter, leveren topkwaliteit en een goede service.

ABC Loodgieters

ABC Loodgieters heeft een naam hoog te houden in Diemen. Als loodgieter in Diemen voeren wij alle loodgieterswerken uit zoals het hoort, professioneel, snel en met de juiste materialen waar niet op bespaart wordt. Onze service staat bekend als één van de beste die er maar te krijgen is en ons aanbod is ruim, heel ruim te noemen. Van het ontstoppen van een simpele afvoer tot en met de aanleg van een complete droom badkamer waar u altijd al naar uitgekeken heeft.

Nieuwe badkamer door ons geplaatst

Wij leveren compleet verzorgde badkamers in Diemen aan waarbij we alles voor u uit handen kunnen nemen. Met het luisterend oor van onze loodgieter kunnen wij adviezen geven waar u nog nooit aan gedacht heeft en zorgen wij ervoor dat het kostenplaatje duidelijk is voor u. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan wanneer u tijdens de werkzaamheden ontdekt dat het opeens allemaal meer gaat kosten dan de begroting aangaf. U zult van ons beslist geen koude douche krijgen.

Riolering vervangen?

Neemt contact op met ABC Loodgieters, uw partner voor sanitair & riolering.

Elke loodgietersklus mogelijk in Diemen

Wij verzorgen vrijwel elke loodgieter klus die men maar kan bedenken. Met onze medewerkers in Diemen zijn we in staat om die klussen snel en vakkundig uit te voeren waarbij service, klantvriendelijkheid van de loodgieter zelf en een snelle reactie hoog in het vaandel staan. Wij leveren complete pakketten aan wat mogelijk is vanwege ons grote netwerk van leveranciers in de buurt van Diemen. Zij leveren de beste materialen en toebehoren zodat wij in staat zijn om een puik stukje vakwerk af te leveren. Hieronder kunt u een opsomming lezen van onze werkzaamheden.

  • Centrale verwarming
  • Riool ontstopping
  • Vector verwarming
  • Waterleiding werken
  • CV ketels inclusief installatie
  • Vloerverwarming met water en elektra
  • Dakwerken zoals dakgoten

Loodgieter in Diemen nodig? Maak een afspraak

Wilt u nu weten wat wij allemaal kunnen? Bel ons voor een afspraak. Heeft u een verstopte afvoer die u zo snel mogelijk door een professionele loodgieter wilt laten ontstoppen? Wij zijn de loodgieter uit Diemen die dat snel en vakkundig kan oplossen voor u.