Over ons

Uw loodgieters werk in goede handen

Bent u op zoek naar een loodgieter? ABC Loodgieters uit Almere is te allen tijde uw loodgieter voor al uw water- en gasleidingswerkzaamheden, lekkages en verstoppingen.

Ons bedrijf richt ons met name op de aanleg en het onderhoud van sanitaire installaties, dak-, lood- en zinkwerk, hemelwaterafvoer, riolering werkzaamheden en ontstoppingen.

Wij denken graag met u mee! Bij ABC Loodgieters uit Almere zijn wij u zo snel mogelijk van dienst met behulp van kwaliteitsproducten en vakkundig geschoold personeel.

Onze voordelen

ABC Loodgieters uit Almere biedt u vele voordelen als u ons inschakelt voor uw loodgieterwerkzaamheden, waaronder:

  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht;
  • U wordt altijd zo snel mogelijk geholpen;
  • Ons tarief is slechts € 62,50 per uur exclusief BTW;
  • Wij rekenen geen voorrij kosten in Almere en Amsterdam;
  • Wij staan voor een snelle, goede en langdurige oplossing voor al uw problemen betreffende ons vakgebied.

Wilt u meer weten over onze voordelen ten opzichte van de vele loodgieters uit Almere? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u via onderstaand contactformulier, ook kunt u bellen naar 06–22242396.

Riolering vervangen?

Neemt contact op met ABC Loodgieters, uw partner voor sanitair & riolering.

Diensten ABC loodgieters Almere

De diensten van ABC loodgieters uit Almere zijn gericht op de aanleg en onderhoud van onder andere CV, dak, riolering en sanitair. Als u gebruikt wilt maken van een van onze diensten, wij rekenen geen voorrij kosten als u woont in Almere of Amsterdam. Bij ons betaalt u slechts € 62,50,- per uur. Het eerste uur betaalt u wel volluit.

Het vakkundig personeel van ABC Loodgieters uit Almere kan bijvoorbeeld elk gerenommeerd merk leveren en installeren. Van de merken Nefit, Atag, Remeha en Agpo hebben wij bovendien de meeste artikelen op voorraad, zodat wij storingen meestal direct kunnen verhelpen. De keuze is vaak persoonsgebonden en hangt af van verschillende factoren.

Tevreden klanten

ABC Loodgieters Almere heeft vele tevreden klanten in onze klantenkring. Wij hebben onder andere werk uitgevoerd voor;

  • Six Flags
  • Restaurant Jongens van Almere,
  • Golfclub Houtrak
  • Oranjewoud

Heeft u vragen over geleverd werk of wilt u nadere informatie en een prijsopgave? Neem dan gerust contact met ons op. Wij van ABC Loodgieters staan voor u paraat!